Adaçayı (Yaprak) (30 gr)

105.00
Adaçayı, ballıbabagiller familyasından gelen şifalı bir bitkidir. En çok bilinen türü Salvia officinalis olan bu bitki, kurutulmuş yapraklarıyla çay olarak tüketilir.

Defne Yaprağı (10 gr)

105.00
Defne yaprağı, Akdeniz ikliminde yetişen defne ağacının aromatik yapraklarıdır.

Gül Kurusu (25 gr)

159.00
Gül kurusu, özellikle gülyağı üretiminde kullanılan ve kokusu ile bilinen gül yapraklarının kurutulmasıyla elde edilen doğal bir üründür.

Hibiskus (40 gr)

105.00
Hibiskus, parlak kırmızı renkli çiçekleriyle bilinen ve genellikle kurutulmuş yaprak ve çiçeklerinden hazırlanan bir bitkidir.

Ihlamur (50 gr)

395.00
Ihlamur, ıhlamur ağacının kurutulmuş çiçekleri ve yapraklarından elde edilen hoş kokulu bir bitkidir.

Karanfil (40 gr)

155.00
  • Karanfil ağacının tomurcuklarının kurutulmasıyla elde edilir.

  • Tatlılarda, sıcak içeceklerde, et yemeklerinde ve bitki çaylarında kullanılır.

  • Antioksidan ve antiseptik özelliklere sahiptir.

Papatya (50 gr)

155.00
Papatya, özellikle kurutulmuş çiçekleriyle bilinen ve yüzyıllardır şifalı bitki olarak kullanılan bir bitkidir.

Rezene (100 gr)

155.00
Rezene, anason benzeri hoş kokusuyla bilinen, maydanozgiller familyasına ait şifalı bir bitkidir.

Tarçın (Çubuk) (50 gr)

165.00

Doğal lezzetin en saf hâlini mutfağınıza taşıyan çubuk tarçın, zengin aroması ve etkileyici kokusuyla tariflerinize sıcaklık katıyor. Özenle seçilmiş tarçın kabukları, geleneksel yöntemlerle kurutularak doğal yapısını ve yoğun aromasını korur.

Yeşil Çay (100 gr)

155.00
Yeşil çay, Camellia sinensis bitkisinin yapraklarından elde edilen ve işlenme yöntemiyle siyah çaydan ayrılan bir çay türüdür.

Zeytin Yaprağı (50 gr)

105.00
Zeytin ağacının yaprakları, antik çağlardan bu yana çeşitli şifa uygulamalarında kullanılmıştır.